IGTV, la nova plataforma de vídeos d’Instagram

Fa temps que sonen campanes de diferents novetats que havien d’arribar Instagram abans d’estiu i ahir es va inaugurar una d’elles.

IGTV, la nova plataforma d’Instagram que permet pujar vídeos de fins a 6o minuts de durada en format vertical. Tota una gran noticia pels que se’ns quedaven curts els 15 segons que podiem utilitzar fins ara.

La nova funcionalitat d’Instagram ve en una aplicació externa a la xarxa però que un cop instal·lada hi podem accedir des de dintre del nostre perfil d’usuari a l’aplicació nativa.

IGTV APP

La creació de contingut de llarga durada serà un gran recurs per les empreses, que ja havien vist molt de potencial en aquesta xarxa i que ara tindràn la oportunitat de treure-li molt més partit.

Un cop tenim instal·lada l’aplicació al nostre mòbil l’haurem de sinconitzar amb el perfil d’usuari que volguem utilitzar-la. En aquests moments ja podrem accedir a veure contingut de tercers però encara no estarem en condicions de compartir-ne el nostre, doncs haurem de crear un canal.

IGTV Canal

Ara si, és el moment de crear el  nostre canal. Realment no haurem de fer quelcom complicat, doncs solament hem de veure un petit tutorial amb imatges on ens expliquen algunes notes de IGTV de la següent manera:

crear canal igtv

Un cop fet aquest procés ja estarem preparats per poder pujar el nostre vídeo de fins una hora de durada.

igtv video

Per a aquells que volgueu monetitzar el vostre contingut, això serà possible en breu i d’aquesta manera es convertirà en competència directa de Youtube i de tots aquells que, ara per ara, es guanyen la vida a la plataforma audiovisual de Google.

Segurament això farà replantejar als influencers i youutbers que fins ara han treballat per posicionar els seus vídeos i treure’n profit, la possibilitat de canviar de canal si realment funciona millor o fa crèixer més ràpidament el seu abast. També farà replantejar a Youtube la gestió de la monetització de vídeos que darrerament havia afectat molt a com s’arribava al públic i quin era el feedback que s’obtenia.

Haurem d’anar veient com evoluciona tot plegat però el que és segur és que les empreses i aquells que utilitzem les xarxes socials per arribar al nostre públic haurem de pujar, de moment, al carro de IGTV. Redirigir les estratègies, buscar el públic adient en aquest canal i focalitzar els nostres missatges.

Se’ns gira feina…

 

Pots descarregar la app de IGTV als següents enllaços:

Anuncis

2 thoughts on “IGTV, la nova plataforma de vídeos d’Instagram

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.