5 apps per millorar el teu Instagram

Instagram, la xarxa social de fotografia amb més de 400 milions d’usuaris i propietat de Facebook des de 2012, està de moda, tant entre usuaris personals com empresarials. I és que no descobrim res de nou quan diem que la imatge és un dels formats més fàcils de consumir online i que gràcies a xarxes com Instagram fan que cada dia es comparteixin més de 80 milions de fotografies en tot el món. Instagram

Des de que va començar al 2010 s’han anat incorporant novetats en l’ús d’Instagram; una de les més importants va ser la de poder publicar imatges no solament quadrades sinó també en format rectangular, obrint així més la perspectiva de qui fa la foto i de qui la veu. Amb tot, cada vegada més, les empreses han anat incorporant aquesta xarxa a part de la seva estratègia de màrqueting digital, arribant a un públic més variat però també més segmentat en gustos i inquietuds. I de cara a nivell personal, cada vegada som més usuaris que exercim d’aficionats a la fotografia capturant aquells moments que ens fan sentir bé i que volem compartir amb la resta.

Una particularitat d’aquesta xarxa és que la majoria de les opcions que et permeten millorar el contingut no venen a l’aplicació directa sinó que són altres aplicacions externes que es vinculen amb el nostre perfil de l’aplicació original d’Instagram. Aquí us explico 5 d’aquestes apps que faran que puguis donar un aire diferent a les teves publicacions:

Instafonts

Senzilla aplicació amb la que podràs inserir texts a les teves imatges, amb diferents tipus de lletra, de tamany i de colors. També es poden incloure “labels”, que són petits dibuixos, icones o símbols i permet crear imatges a partir d’uns fons pre dissenyats. Amb aquesta app podràs personalitzar missatges a cada una de les teves imatges.

Instafonts for IOS

Disponible per IOS: Instafonts for IOS

Layout

Amb aquesta aplicació podràs fer diferents composicions amb les teves imatges del carret o bé amb imatges preses al moment amb Photo Booth (integrat a l’aplicació). De manera ràpida es poden utilitzar fins a 9 imatges i crear diferents “collages” per poder mostrar en una sola fotografia un recull. Una vegada feta la composició es poden aplicar els filtres d’Instagram abans de publicar com si fos una imatge creada de manera nativa.

Layout Instagram

Disponible per IOS i Android: Layout for IOS / Layout for Android

Repost

Una de les característiques principals de les xarxes socials és poder compartir el contingut que ens agrada amb els nostres fans i seguidors però a l’aplicació original d’Instagram no existeix aquesta opció. Amb l’app de Repost podrem seleccionar allò que ens agrada, importar-lo al nostre perfil d’Instagram, afegir comentaris i hashtags nous, posar-hi filtres i finalment compartir-ho amb tothom. A més, per tal de mantenir la identitat del creador, a la imatge ens apareixerà el seu nom d’usuari (això es pot eliminar si utilitzes la versió de pagament).

Repost Instagram

Disponible per IOS i Android: Repost for IOS / Repost for Android

Hyperlapse

Amb aquesta app podràs fer vídeos accelerats sense la necessitat de tenir un trípode per estabilitzar la imatge, ja que la mateixa aplicació fa que la gravació quedi en perfectes condicions un cop gravada la seqüència, inclús si la gravació s’ha fet en moviment. Es pot multiplicar la velocitat fins a 12 vegades. És molt fàcil d’utilitzar ja que l’únic que s’ha de fer és gravar i Hyperlapse genera el vídeo que desprès es pot exportar a Instagram per acabar de fer els darrers retocs.

Hyperlapse Instagram

Disponible per IOS: Hyperlaspse for IOS

Boomerang

La darrera innovació per Instagram que té solament un parell de setmanes i  amb la que es poden fer vídeos a partir d’imatges fixes. El funcionament també és molt senzill i solament s’ha de “gravar” allò que vulguem i que estigui en moviment i l’app llença una sèrie de fotografies en ràfegues que desprès converteix en un vídeo de 4 segons de durada. Un cop gravat es pot editar directament des de Instagram per tal de posar el text, hashtags i filtres que vulguem abans de compartir-la.

Boomerang Instagram

Disponible per IOS i Android: Boomerang for IOS / Boomerang for Android

Bé, espero que us hagin agradat aquestes apps i si en sabeu de més, compartiu-les en els comentaris d’aquest article. Que feu bones fotos!

Si encara no estem connectats per Instagram, aquest és el meu perfil https://instagram.com/dolors_guillen/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.