L’anunci de Loteria de Nadal aquest any SI emociona

Aquest any els de la Loteria de Navidad han après la lliçó de que a vegades el que funciona no s’ha de canviar i en el cas de que es vulgui apostar per una novetat no fer-ho tant i tan malament com va passar a la campanya de 2013. bombo loteria navidad

La Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE) sempre havia utilitzat una línia comercial que tocava el sentimentalisme, apropava el nadal als cors de la gent i feia que durant els 20 segons d’anunci poguessis somniar amb aquella felicitat de poder ser premiat.

L’any passat va apostar per canviar aquesta visió que sempre els hi havia anat bé. Van encarregar la caríssima realització de l’anunci a l’agència Tactics Europa que va ser tan agossarada de tirar de bitllets per contractar tot un elenc de famosos (a la par que una mica casposos i passats de moda) i van fer la gran “cagada” del Nadal. Un anunci poc atractiu amb personatges que ja desperten poc interès i que va ser tan malament ideada i gravada que la majoria d’actors sortien amb postures i carotes que van ser el focus de burles, memes i corredisses per les xarxes socials. L’esperat anunci de Nadal va defraudar tant o més que quan es van carregar al “Calvo de la Lotería” perquè deien que “ensombrecía la marca”…

Però aquest any si que ho han fet bé i se’ls hi ha de reconèixer. Han tornat a reflectir allò que portaven fent cada Nadal i arribant a l’emoció dels espectadors, fent-los sominar, fent-los sentir i fent-los estremir-se.

El primer pas, és clar, ha sigut tornar a canviar d’agència de publicitat i encarregar-ho a la prestigiosa Leo Burnett que amb un pressupost de 840.000 euros i una direcció publicitària a mans de Santiago Zannou ha tornat a tocar els nostres cors amb aquesta campanya titulada “El mayor premio es compartirlo”.

Amb aquesta creativitat fora de personatges famosos i tornant a situar-se a la realitat dels ciutadans, el Bar Manolo protagonitza una senzilla però emotiva història de barri tant real que et fa sentir tant la tristesa com l’alegria dels personatges.

No deixeu de mirar-lo i emocionar-vos amb en Manuel i el seu barri.

No em queda més que felicitar a l’equip creatiu, direcció i tots els membres que han format part d’aquesta campanya per que aquest any si que s’ha estat a l’alçada.

I vosaltres, que en penseu? Us agrada?

Anuncis

2 thoughts on “L’anunci de Loteria de Nadal aquest any SI emociona

  1. Tens raó Dolors, és un anunci extraordinari, amb un rerefons meravellós, emotiu i carregat de valors. Gràcies per compartir la teva opinió amb tots nosaltres. Jo també estic d’acord amb tot el què dius. Una abraçada. Francisco Oteo Soler.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.